Slide
OM MILJØPOLERING

✦ GOD KVALITET ✦ BEDRE MILJØ ✦ BEDSTE PRISER ✦

OM MILJØPOLERING

Professionel og miljøvenlig vinduesvask og polering

Miljø vindues vask og polering tilbyder miljøvenlig vask af Jeres vinduer såvel ude som indenfor. Vi kan med mere end 10 års erfaring i branchen indestå for faglig ekspertise, og levere en service og kvalitet på højeste niveau.

Vi bruger en speciel miljøvenlig vand, som er fremstillet i et Osmose rensningsanlæg, som gør vandet 100% rent og kalkfrit. Derved undgår vi totalt eventuelle kalkpletter og striber af nogen art. Derfor bliver vinduerne skinnende blanke. Vi vasker naturligvis også karmene med.
Vi tilbyder alle former for faste aftaler indenfor aftalte intervaller, eller kan også bare tilkaldes ved behov, hvis nogen ønsker det.

Vores personale bærer altid præsentabelt profil beklædning, og ligeledes er vores køretøjer dekoreret med tydelige logoer, således man ikke er i tvivl om at det er Miljøpolering som kommer på besøg, og ikke uønskede gæster.

Grundet vores specielle vaskeanlæg, som er monteret i bilen kan vi fra jorden nå temmelig højt ved hjælp af teleskopstænger, uden brug af stiger og derved spare noget tid. Dette gør os i stand til at tilbyde vores kunder nogle meget attraktive priser på vask og polering.

For yderligere oplysninger eller tilbud er du meget velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Ring til os for et uforpligtende tilbud !!!